Haemme osaavaan joukkoomme

TOIMISTONHOITAJAA

hoitamaan yhtiön myynti- ja ostoreskontran sekä kirjanpidon ja verotuksen monipuolisia tehtäviä tilinpäätöksestä raportointiin. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Haemme positiivista ja oma-aloitteista tiimityöntekijää, jolla on järjestelmällinen ja tarkka työote sekä halu oppia uutta. Pääset osaksi ammattitaitoista vesihuollon tiimiä, jossa työt hoidetaan täsmällisesti ja kiireenkin keskellä hyvässä yhteishengessä.

Odotamme sinulta kaupallisen alan koulutusta, kokemusta sähköisen taloushallinnon prosesseista ja järjestelmistä sekä myönteistä palveluasennetta. Katsomme eduksi osaamisen VesikantaPlus ja Visma Fivaldi järjestelmistä sekä Microsoft Office toimisto-ohjelmien käytöstä. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kehittää toimintatapoja yhdessä meidän kanssa. Tehtävässä noudatetaan Kunta-alan toimistohenkilöiden työehtosopimusta.

Jätä hakemus ansioluetteloineen 17.6.2022 mennessä. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteella Paavolan Vesi Oy, Kyyräntie 33, 92400 Ruukki. Hakemukseen merkintä "Toimistonhoitaja".

tai

sähköpostilla osoitteeseen pasi.alatalo@paavolanvesi.fi.

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Pasi Alatalo p. 044-725 1967.